Ervaringen

Paula heeft de finesse om onopgemerkt op het juiste moment op de juiste plaats te zijn. Dit alles blijkt ook uit de reacties van onze familie en vrienden zoals: “Jezus, wat zijn deze foto’s goed!”, “Zoiets heb ik nog nooit gezien” en “Dit is wel echt 'next level' fotografie”. En dit is precies wat wij er ook van vinden. Paula, bedankt voor alles!

meer ervaringen
Destination weddings

Gaan jullie in het buitenland trouwen? Ik vergezel jullie graag tijdens deze bijzondere reis en ervaring. Geen land is te ver voor mij! Een 'after wedding shoot' in het buitenland voor een spectaculaire reportage van jullie samen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Portfolio

Na meer dan 200 bruidsreportages in binnen- en buitenland waarvan elke uniek was, is het wel een uitdaging om je te houden aan je besluit maar negen reportages te laten zien.

Bekijk portfolio
Over Paula

"Nog steeds blijf ik mij verheugen op al die mooie, bijzondere en emotionele momenten die op een trouwdag voorbij komen. En die ik dan op een journalistieke manier mag vangen met mijn camera!"

Meer over Paula
Wat kan ik voor jullie betekenen?

Gaan jullie trouwen en wil je meer weten over mij en mijn reportages? Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in Burgh-Haamstede of we plannen een face-time gesprek in!

Neem vrijblijvend contact op!